(+45) 23 60 77 99 sanne@sasma.dk

Om Sanne

Om Sanne

Eksekvering, engagement og fremdrift

Med særligt fokus på forretningsudvikling, ledersparring og medarbejderudvikling, er min fornemeste opgave at udfordre de forhold, der ligger til hindring for fremdrift og optimering for dig, din forretning eller dit team – og ikke mindst identificere de muligheder der allerede er, eller kan skabes, for at sikre din ønskede optimering.

I tidligere stillinger hos bl.a. Vestas og Arla har jeg tilegnet dyb indsigt i hvad det kræver, at kunne skabe resultater i en kompleks virkelighed med mange forskellige dagsordener.

Min uddannelsesmæssig baggrund er en kandidatgrad i International Business Communication fra Handelshøjskolen i Aarhus og jeg er sidenhen Certificeret Coach via ICF, International Coach Federation.

Arla

Global Category Manager, Procurement of Marketing
Strategisk indkøb af global marketing. Herunder særligt fokus på strategiudvikling, implementering af governance model, udarbejdelse af partnerskabsmodeller og samarbejdsstrategier samt forhandling og kontraktindgåelse.

Implementering af besparelsespotentiale baseret på tæt samarbejde med globale samarbejdspartnere og leverandører.

Global Category Manager, Procurement of HR & Professional Services

Strategisk indkøb af professionelle serviceydelser herunder advokater, forsikringer, management konsulenter og HR ydelser.

Indkøbsprojekt for HR Services med konsolidering af indkøb på tværs af den globale organisation og implementering af strategi for “Most Value Adding Partnerships” med samarbejdspartnere og leverandører.

Management Assistant

Processoptimering indenfor innovations- og forretningsgange, salgsstrategi og forretningsplanlægning i interne projekter.

Etablering og facilitering af Trainee Program samt udvikling og facilitering af workshops som opfølgning på medarbejdertilfredshedsundersøgelser.

Product Requirement Manager

  • Procesimplementering for kvalitetssikring på tværs af Kina, Singapore, Indien og DK.
  • Træning af specialister og ledere i kravsspecifikation og kvalitetssikring.
  • GAP analyse af globalt samarbejde og anbefalede løsningsmodeller.

Cross-cultural Master Thesis

  • Analyse og felt studie med anbefalinger for forbedring af tværkulturelt samarbejde på tværs af den globale udviklingsafdeling.
  • Træning af ledelse og medarbejdere i tværkulturel samarbejde og effektiv kommunikation på tværs af Kina, Indien, USA og Danmark.

Certifikater

ICF Certified Coach

Uddannet og certificeret via International Coach Federation’s certificeringssystem, der bygger på specifikke og høje krav til kompetencer, praktisk erfaring og etisk adfærd.

AC Børnehjælp

Sponsorship Coordinator

Udvikling og administration af fadderskabsprogrammer i Bolivia, Colombia, Indien og Etiopien samt daglig koordinering af frivilligkorps.