Hvordan kan du bedst muligt påvirke din bundlinie positivt? Er du og dine nøglemedarbejdere afklaret om virksomhedens kurs og fremgangsmåde for succes?

Gennem adskillige cases fra vore kunder, har vi erfaret at der, uanset branche og virksomheds type, altid er 5 overskrifter, der gør sig gældende, når vi flytter bundlinier i en positiv retning.

SASMA har udarbejdet værktøjet ”5 nøgler til din bundlinie”, som først og fremmest giver ledere et skarpt fokus på, hvor der skal sættes ind, for at nå i mål med din forretning – såvel på den korte som på den lange bane. Du får som leder et overblik over indsatsområder af din forretning samt konkrete tiltag til hvad I kan gøre for at bidrage til en bedre kundetilfredshed, kultur, medarbejdertilfredshed samt indtjening.

Bliv afklaret på hvordan I her og nu påvirker jeres bundlinie mest muligt positivt og skab et fælles afsæt på tværs af lederteamet for hvordan I når jeres mål.

Det kræver ikke mere end en time af din tid at komme i gang. Kontakt os for en uforpligtende snak og nærmere præsentation af værktøjet.

noegler

Ønsker du kvalificeret ledersparring og
håndgribelig medarbejderudvikling?

Lad os tage en nærmere snak om mulighederne!

SASMA