Performance Coaching

fullwidth personlig

Hvad bliver din og dine medarbejdere næste top performance? Og er I klædt på til at levere varen?

Et ganske særligt kendetegn hos high performing ledere er evnen til at skabe resultater via top motiverede og engagerede medarbejdere.

Som leder har dine handlinger, din adfærd og din måde at kommunikere på en absolut høj grad af påvirkning på dit team og på jeres virksomhedskultur. Din bevidste såvel som ubevidste signalværdi er derfor vigtig at afdække og matche med de resultater, du ønsker at præge din organisation til at frembringe.

En afgørende ledelsesopgave er således at sikre optimal anvendelse af egen tid samt opdyrke en performance tilgang blandt medarbejdere, som er præget af en ”go do attitude” med fokus på muligheder og vilje til at lykkes.

CEO Coaching og Executive Coaching: skarpsindig, reflekteret og uvildig sparring med fokus på strategiske beslutninger og lederskab.

Performance Management: hvordan man som leder med fokus på værdiforøgelse og omkostningseffektivitet sikrer high performance blandt sine medarbejdere.

Learning Agility: hvordan man som leder i en omskiftelig verden sikrer at teamet udnytter forandringens muligheder og drager læring til gavn for bedre performance.

Transition Management: coaching til ledere som ønsker bedst muligt at blive integreret og levere solide resultater i deres nye lederrolle.

Talentudvikling: coaching til high potential talenter med sigte mod at blive high performing ledere.

Ønsker du en nærmere snak om mulighederne?

Kontakt mig i dag

Adresse

Kontakt

Uforpligtende tilbud