Med særligt fokus på forretningsudvikling, ledersparring og medarbejderudvikling, er min fornemeste opgave at udfordre de forhold, der ligger til hindring for fremdrift og optimering for dig, din forretning eller dit team – og ikke mindst identificere de muligheder der allerede er, eller kan skabes, for at sikre din ønskede optimering.

I tidligere stillinger hos bl.a. Vestas og Arla har jeg tilegnet dyb indsigt i hvad det kræver, at kunne skabe resultater i en kompleks virkelighed med mange forskellige dagsordener.

Min uddannelsesmæssig baggrund er en kandidatgrad i International Business fra Handelshøjskolen i Aarhus og jeg er sidenhen Certificeret Coach via ICF, International Coach Federation.

Mit CV, og min historie

Arla

Global Category Manager, Procurement of Marketing

Strategisk indkøb af global marketing. Herunder særligt fokus på strategiudvikling, implementering af governance model, udarbejdelse af partnerskabsmodeller og samarbejdsstrategier samt forhandling og kontraktindgåelse.

Implementering af besparelsespotentiale baseret på tæt samarbejde med globale samarbejdspartnere og leverandører.

Global Category Manager, Procurement of HR & Professional Services

Strategisk indkøb af professionelle serviceydelser herunder advokater, forsikringer, management konsulenter og HR ydelser.

Indkøbsprojekt for HR Services med konsolidering af indkøb på tværs af den globale organisation og implementering af strategi for “Most Value Adding Partnerships” med samarbejdspartnere og leverandører.

Management Assistant

Processoptimering indenfor innovations- og forretningsgange, salgsstrategi og forretningsplanlægning i interne projekter.

Etablering og facilitering af Trainee Program samt udvikling og facilitering af workshops som opfølgning på medarbejdertilfredshedsundersøgelser.

Ønsker du kvalificeret ledersparring og
håndgribelig medarbejderudvikling?

Lad os tage en nærmere snak om mulighederne!

SASMA