Profil

I tidligere stillinger hos bl.a. Vestas og Arla har jeg tilegnet profildyb indsigt i hvad det kræver, at kunne skabe resultater i en kompleks virkelighed med mange forskellige dagsordener.

Som certificeret coach med særligt fokus på forretningsudvikling, samarbejde på tværs af kulturer samt personlig udvikling, er min fornemeste opgave at udfordre de forhold, der ligger til hindring for fremdrift og optimering for dig, din forretning eller dit team og ikke mindst identificere de muligheder der allerede er, eller kan skabes, for at sikre din ønskede optimering.

Uddannet Cand.linc.merc i International Business og sidenhen Certificeret Coach via ICF International Coach Federation.

CV

Arla Foods:
Category Manager, Procurement of Marketing
Strategisk indkøb af marketing services på tværs af de globale marketingafdelinger. Herunder særligt fokus på strategiudvikling, implementering af governance model, udarbejdelse af partnerskabs-modeller og samarbejdsstrategier samt forhandling og kontraktindgåelse.Implementering af besparelsespotentiale baseret på tæt samarbejde med globale samarbejdspartnere og leverandører.

Category Manager, Procurement of HR & Professional Services
Strategisk indkøb af professionelle serviceydelser herunder advokater, forsikringer, management konsulenter og HR ydelser.

Indkøbsprojekt for HR Services med konsolidering af indkøb på tværs af den globale organisation og implementering af strategi for “Most Value Adding Partnerships” med samarbejdspartnere og leverandører.

Management Assistant
Processoptimering indenfor innovations- og forretningsgange, salgsstrategi og forretningsplanlægning i interne projekter.

Etablering og facilitering af Trainee Program samt udvikling og facilitering af workshops som opfølgning på medarbejdertilfredshedsundersøgelser.

Vestas:
Product Requirement Manager
Procesimplementering for kvalitetssikring på tværs af Kina, Singapore, Indien og DK
Træning af specialister og ledere i kravsspecifikation og kvalitetssikring.
GAP analyse af globalt samarbejde og anbefalede løsningsmodeller.

Cross-cultural Master Thesis Student
Analyse og felt studie med anbefalinger for forbedring af tværkulturelt samarbejde på tværs af den globale udviklingsafdeling.
Træning af ledelse og medarbejdere i tværkulturel samarbejde og effektiv kommunikation på tværs af Kina, Indien, USA og Danmark.

AC Børnehjælp:
Sponsorship Coordinator
Udvikling og administration af fadderskabsprogrammer i Bolivia, Colombia, Indien og Etiopien samt daglig koordinering af frivilligkorps.

Certifikater:
ICF Certified Coach
Uddannet og certificeret via International Coach Federation’s certificeringssystem, der bygger på specifikke og høje krav til kompetencer, praktisk erfaring og etisk adfærd.

 

 

Ønsker du en nærmere snak om mulighederne?

Kontakt mig i dag

Adresse

Kontakt

Uforpligtende tilbud